Outside In, Bosrijk

villa's / woningbouw

Opdrachtgever
HETHUIS
Programma
dubbel woonhuis
Status
inzending prijsvraag 2018

Met deze regeneratieve sculptuur hebben wij de selectie voor Bosrijk, Eindhoven gewonnen. Met dit ontwerp stellen wij de beleving van het landschap centraal en ontstaat er een tijdloos ontwerp voor deze fraaie locatie bij de binnenkomst in Bosrijk.

Naast een bijzondere woonervaring voor mens (en dier) zijn deze woningen circulair, hebben ze een minimale installatie en leveren een gezond woonklimaat. De jury omschrijft het plan als volgt: “Door de spiegelende gevels ontstaat een spel van verschijnen en verdwijnen. De strategische zichtlijnen verankeren het gebouw op een overtuigende wijze aan de locatie en het landschap.

Goed voorbeeld van Regeneratief Bouwen en mooi dat wij de kans krijgen om dit ambitieuze ontwerp te realiseren!